Personligt - Susanne Petterson


Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna, 1981 flyttade jag till Stockholm och 1991 till Nordmaling.

Min väg fram till Komplementärmedicinen har varit lång och ganska krokig, men det har gett mig stor livserfarenhet och en hel del yrkeserfarenhet.

Min yrkeskarriär startade jag som mentalskötare, gick sen vidare till ordningsvakt i tunnelbanan i Stockholm. Arbetsskador tvingade mig att byta jobb och jag blev kontorsråtta, läkarsekreterare och till sist innesäljare av kemikalier.

När kärleken kom in i mitt liv i form av en man från Nordmaling blev det dags för nästa yrkesbyte, behandlingsassistens på ett behandlingshem för heroinister i Nordmaling.

Under tiden som behandlingsassistent med missbrukare ökade mitt intresse för kropp och själ dramatiskt. Jag såg så tydligt att dessa båda, kropp och själ, var intimt sammankopplade.
På arbetsgivarens bekostnad fick jag gå en utbildning i massage men kände att jag inte nådde ända fram med bara det, så jag påbörjade, på egen bekostnad, en 2-årig utbildning till Kinesiolog parallellt med arbetet.

Olyckan var åter framme och jag körde av vägen i arbetet, skadade rygg och nacke och blev tvungen att sadla om igen.

Denna gång var jag helt på det klara med vad jag ville, starta eget inom komplementärmedicin.!

Jag vidareutbildade mig dock först till Naturterapeut och Su Jokakupunktör samt läste in en Basmedicinsk grundutbildning på 80 poäng vid Thalamus i Uppsala.

Jag har arbetat med Kinsiologi mer eller mindre sen 1994, först som hobbyverksamhet och sedan november 2000 som egen företagare på egen praktik.

Min målsättning är att hjälpa så många jag kan med att hitta "naturliga" lösningar på kroppsliga och själsliga problem, och att verka för att komplementärmedicinen blir känd, accepterad och godkänd av traditionell sjukvård.

Jag samarbetar idag med ett stort antal alternativa terapeuter bla en akupunktör, en homeopat, en dietist, en osteopat , två massageterapeuter mfl.

Ett gott råd på vägen vill jag gärna ge dig som tagit dig tid att läsa detta:

Läs Susanna Edins bok "Den självläkande människan".
En av de bästa och mest lättlästa böcker jag läst som samtidigt behåller helhetsperspektivet på människan.

Må gott, Lev väl och ha ett långt liv

Önskar


 


NAVIGATION
Hem Alternativmedicin
Su-Jok Kinesiologi
Kurser Kraniosakral behand.
Personligt Övrig verksamhet
Länkar KontaktAKTUELLT -  26 Augusti
Kurs - Hjälp Till Självhjälp 2008-11-17
Läs mer...
Ny e-butik Vitamera 2008-11-17
Läs mer...
Ny behandlingsform! 2004-01-08
Läs mer...
Elevbehandlingar 2004-01-08
Läs mer...


VISDOMSORD 

Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.
Josh BillingsTIPSA EN VÄN OM SIDAN

Ditt namn:

Din väns e-post: 

What I like about high-end quartz rolex replica sale isn¡¯t just that they have sophisticated movements with cool features and amazing performance, but also that these rolex replica uk are contained within excellent-quality cases. Many people are starting to see this in omega replica sale quartz watches, and Citizen has their own collection of such breitling replica sale - often with even more traditional and minimalist designs. Priced at about omega replica sale, Citizen¡¯s high-end quartz watches (like the ¡°Chronomaster¡±) would easily find adoring fans if only more people knew about them.