Ögondiagnistik

Ögon- eller Irisdiagnostik - är en vetenskap som har utvecklats under de senaste 150 åren.

Att titta i någons ögon och dra slutsater om hälsotillståndet är en medicinsk vetenskap.

Det finns hundratals nervtrådar som löper från varje vävnad och organ i kroppen, dessa slutar i fingrar och tår, likväl som i ögonen. Om du lider av en underfunktion i till exempel bukspottkörteln på grund av skada eller brist på näringsämnen, visar det sig först i kroppens yttre nervändar - som i ögonen.

Den exakta neurologiska funktionen i irisdianostiken är inte fullt förstådd, men det verkar som att när ett organ eller kroppsfunktion inte mår bra så börjar nervändan från den kroppsdelen förtvina. När detta händer drar nervänden med sig olika fiberlager i irisien och efterlämnar en mörk sk. lakun i motsvarande organzon.

Det finns inga perfekta ögon utan svaghetstecken.

Alla har någon typ av vävnadsdefekt, förvärvad eller medfödd. Alla männidkor har svaga områden som vi kan utveckla och förbättra, både fysiologiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. För att vi skall bli medvetna om vår hälsostatus måste vi få reda på var vi har våra svaga områden. Det är detta som ögondiagnostiken kan hjälpa oss med. Med den till grund kan vi arbeta med att stärka våra svagheter och undvika nedbrytande vanor. Detta är en väg till Förebyggnade Hälsa..

 


NAVIGATION
Hem Alternativmedicin
Su-Jok Kinesiologi
Kurser Kraniosakral behand.
Personligt Övrig verksamhet
Länkar KontaktAKTUELLT -  26 Augusti
Kurs - Hjälp Till Självhjälp 2008-11-17
Läs mer...
Ny e-butik Vitamera 2008-11-17
Läs mer...
Ny behandlingsform! 2004-01-08
Läs mer...
Elevbehandlingar 2004-01-08
Läs mer...


VISDOMSORD 

Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag.
Josh BillingsTIPSA EN VÄN OM SIDAN

Ditt namn:

Din väns e-post: